ПРОДАЖБА: 20% отстъпка за обувки TYR Купи сега
Технологии
Mizuno Wave

Уникална технология, която съчетава две основни характеристики, необходими за функционална обувка за бягане - окачване и стабилност. При бягане тялото е претоварено, така че правилната комбинация от омекотяване и стабилност е важна за намаляване на риска от нараняване. Вълната осигурява отлична амортизация, като разсейва силата на удара върху по-голяма площ. Стабилността на вълновата технология се постига чрез конструктивната разлика между външната и вътрешната страна на обувката и по този начин се противопоставя на компресирането на междинната подметка в най-натоварените зони. Основните елементи на окачването и стабилността на вълната могат да бъдат проектирани за всеки бегач, а резултатът са най-леките, технологично усъвършенствани, спортни обувки за бягане.

Dynamotion™ Fit

Обувка, която се движи с вас. Най-новата система Dynamotion Fit използва най-съвременна технология за улавяне на движението и анализиране на биомеханиката. Резултатът е обувка, която идеално се адаптира към движението на стъпалото по време на отделните фази на стъпката.

SmoothRide

Технологията е проектирана така, че да премине възможно най-плавно между бързото ускорение и забавянето по време на движение, намалявайки удара и увеличавайки гъвкавостта. Тази технология позволява на Mizuna да създава маратонки, които позволяват много удобно бягане. Mizuno се счита за водеща марка в дизайна и технологиите на обувките, а SmoothRide е направи още една стъпка към максимално удоволствие и производителност по време на бягане.

AIRmesh

Материалът AirMesh е вентилационна система, която осигурява максимална дишаща способност и по този начин комфорт за краката.

Premium Insock

Подвижната анатомично оформена стелка осигурява отлично прилягане, комфорт и помага при омекотяване и по-трайна издръжливост.

U4icX

Следващата стъпка в развитието за максимален комфорт при бягане. Новата междинна подметка е по-лека от ap + с много по-голямо усещане за омекотяване и по-голяма гъвкавост за наистина удобно и ефективно бягане.

X24

Устойчив карбонов каучук, който се поставя в подметката в областта на петата, т.е. най-натоварената й част. Използва се за удължаване на живота на обувките.

Отзиви
Въпроси
Добави въпрос
*
*
*
Ще отговорим на въпроса ви възможно най -скоро.

Все още никой не е питал за този продукт.
Таблица с размери
Условия за връщане
Условия за връщане Възстановяването ще бъде обработено след 14 дни.
  • Можете да върнете стоката в рамките на 30 дни.
  • Стоките трябва да са в първоначалното си състояние, неносени и в оригиналната опаковка с оригинални етикети .
  • Клиентът заплаща таксата за доставка.
  • Разходите за връщане се възстановяват по банков път.
  • Ако стоките са пристигнали повредени или използвани, трябва да уведомите нашия екип за обслужване на клиенти в рамките на 24 часа по телефона или по имейл.
Покажи още
Опции за доставка
Начини на плащане
Placeholder
Placeholder